kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Etusivu> News & Blogi > teollisuus Uutiset

Useita keskeisiä kohtia, joita tulee valvoa pölynpoistokangaspussin valinnassa

Aika: 2023-06-28 Osumat: 5

Pussisuodattimessa pöly kiinnittyy suodatinpussin pintaan. Kun pölykaasu kulkee pölynkerääjän läpi, pöly tukkeutuu suodatinpussin pinnalle ja puhdas kaasu pääsee suodatinpussiin suodatinmateriaalin kautta. Suodatinpussin häkkiä käytetään tukemaan suodatinpussia, välttämään suodatinpussin romahtamista ja auttamaan suodatinkakun puhdistamisessa ja jakamisessa. Pölynpoistopussin kankaan ja suunnittelun tulee pyrkiä tehokkaaseen suodatukseen, helppoon pölynpoistoon ja kestävyyteen. Pölynpoistokangaspussin valinta on tärkeämpää, mikä vaikuttaa suoraan pölynpoistovaikutukseen. Pölypussin valinta perustuu pääasiassa kaasun lämpötilaan, kosteuteen, vuoroveden kemiallisiin ominaisuuksiin, hiukkaskoon, pölypitoisuuden, tuulen nopeuden, pölynpoistotilan jne.

Pölynpoistoprosessissa uskotaan yleisesti, että kun pölyä puhalletaan pölypussin keskelle, pölypussin keskiosa kutistuu kutistumaan, jotta saavutetaan pölyn poistovaikutus. Itse asiassa puhallus- ja havainnointiprosessissa oskilogrammilaboratoriossa pulssin ilmanlaatu syöksytään pölypussiin, jolloin pölypussi värähtelee nopeasti ylhäältä alas ja pölykerroksen pölypussi puhalletaan alle. tärinää ja painetta. Kun se on liian korkea, amplitudi on liian korkea, mikä johtaa pölyn lepäämiseen, mikä johtaa kahdenlaiseen adsorptioon. Se on hyvä injektiopaine sopivalla amplitudilla muodostamaan lohkoja ja hajallaan.

Laajamittainen matalapaineinen pitkä pussipulssipölynkerääjä on kuivatyyppinen ja tehokas pölynkerääjä. Se on pölynpoistolaitteisto, joka käyttää kuitukankaasta valmistettuja pussisuodatinelementtejä vangitsemaan kiinteitä hiukkasia pölyisestä kaasusta. Sen toimintaperiaate on, että kun pölyhiukkaset ohittavat suodatinkankaan kuidun, ne jäävät kiinni inertiavoiman vaikutuksesta kuitu Kaasumolekyylit vaikuttavat hienoihin pölyhiukkasiin, jotka muuttavat liikesuuntaansa ajoittain. Koska kuitujen välinen rako on pienempi kuin kaasumolekyylien Brownin liikkeen vapaa reitti, pölyhiukkaset törmäävät kuituihin ja erottuvat; Sen työskentelyprosessi liittyy suodatinmateriaalin kudontamenetelmään, kuitutiheyteen, pölyn diffuusioon, inertiaan, suojaukseen, painovoimaan ja sähköstaattiseen toimintaan sekä sen tuhkanpoistomenetelmään; Suodatinkangasmateriaali on pussisuodattimen avain. Ominaistiheyden ja ilmanläpäisevyyden lisäksi korkean lämpötilan pussilla tulisi olla myös hyvä korroosionkestävyys, lämmönkestävyys ja korkea mekaaninen lujuus.