kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Etusivu> News & Blogi > teollisuus Uutiset

Millä aloilla ruostumattomasta teräksestä valmistettuja suodatinpusseja voidaan käyttää?

Aika: 2023-07-03 Osumat: 4

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut suodatinpussit viittaavat ruostumattomien teräsmateriaalien, kuten langan tai levyn, käyttöön. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen suodatinpussien materiaalit ovat yleensä 304 tai 316 litraa. Joten, millä aloilla ruostumattomasta teräksestä valmistettuja suodatinpusseja voidaan käyttää?

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen suodatinpussien käyttöalue:

1. Biotekniikka ja lääketiede: verensiirto, farmaseuttinen vesi, biologisen tuotteen plasma, seerumi, erilaiset farmaseuttiset välituotteet, farmaseuttiset raaka-aineet, liuotinsuodatus, CIP-suodatus, käymissäiliö, hiivaviljelysäiliön tuloilmanvaihto ja muu ilman sterilointisuodatus.

2. Maali ja muste: Lateksimaali, maaliraaka-aineet ja liuotinsuodatus, painomuste, painomusteen suodatus.

3. Ruokien ja juomien, oluen, viinin, hedelmäviinin, keltaviinin, hedelmämehujen, juomien, maitotuotteiden, ruokaöljyjen, mausteiden ja muiden nesteiden tarkkuus (sterilointi) suodatus.

4. Muut teollisuudenalat: erilainen nesteiden puhdistus ja suodatus teollisuudenaloilla, kuten hienokemikaalit, petrokemian tuotteet, elektroniikka, tekstiilit, painatus ja värjäys, paperinvalmistus jne.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut suodatinpussit soveltuvat tiettyjen nesteiden suodattamiseen, joissa on korkea epäpuhtauspitoisuus, suuri pölykapasiteetti, alhainen alkuvastus ja hyvä palonkestävyys; Pitkä käyttöikä, taloudellinen luotettavuus ja alhaiset käyttökustannukset; Levyrakenne on kevyt, helppo vaihtaa, turvallinen ja käyttäjien kätevä käyttää; Valittavana on galvanoituja kehyksiä ja alumiiniseoksesta valmistettuja ulkokehyksiä.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut suodatinpussit sopivat nesteiden suodattamiseen, joissa on korkea epäpuhtauspitoisuus, suuri pölykapasiteetti, alhainen alkuvastus ja vahva palonkestävyys; Pitkä käyttöikä, taloudellinen luotettavuus ja alhaiset käyttökustannukset; Kevyt levyrakenne, helppo ja turvallinen vaihto, kätevä käyttäjien käyttää yksin; Valittavana on galvanoidut kehykset ja alumiiniseoksesta valmistetut ulkokehykset; Ei-standardin kokoiset laitteet voidaan räätälöidä käyttäjien tarpeiden mukaan.