kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Etusivu> News & Blogi > teollisuus Uutiset

Mikä on U15 Ultra High Efficiency -ilmansuodatin?

Aika: 2023-07-05 Osumat: 11

U15 ultratehokas ilmansuodatin, joka tunnetaan myös nimellä U15 erittäin tehokas ilmansuodatin tai U15 ei-osioinen ultratehokas suodatin, käytetään pääasiassa puhdastilan lopussa. Materiaalina käytetään tuontisuodatinmateriaalia tai paikallisia puhdistuslaitteita. Tehokas suodatin U15 voi suodattaa 0.1 um hiukkasia yli 0.1 um hiukkasten hallitsemiseksi puhdastilassa

U15 ultratehokas ilmansuodatin on valmistettu erittäin hienosta lasikuitupaperista ja muista materiaaleista käyttäen sulateliimaa erottimena ja yhdistetty metallirunkoon. Pitkän käyttöiän ja helpon asennuksen etujen ansiosta erittäin tehokkaiden ilmansuodattimien suunnittelu perustuu suunnitteluperiaatteisiin ja tieteelliseen johtamiseen. Niiden käyttöikä voi olla useita vuosia tai enemmän, ja suodattimien vaihto on myös hyvin yksinkertaista. Käytössä, pura suodatin ja vaihda suodatinverkko.

Ultratehokkaalla U15-ilmansuodattimella on alhainen vastus ja suuri pölykapasiteetti, ja sitä käytetään laajalti teollisuuden puhdastiloissa, kuten puolijohteet, elektroniikka, litteät näytöt, tarkkuuskoneet, pintapinnoitteet, ilmailu jne. tuotantoprosessien normaalin toiminnan varmistamiseksi. ja parantaa tuotteen tuottoa. Sitä käytetään lääketeollisuudessa, lääketieteessä, elintarvike- ja juomateollisuudessa, biotekniikassa, kokeellisessa karjanhoidossa ja muissa biologisissa puhdastiloissa, ja se luo steriilin ympäristön.

Kuumat kategoriat