kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Etusivu> News & Blogi > teollisuus Uutiset

Kuinka laskea F9-keskitehoisen pussisuodattimen ilmatilavuus ja suodatusala?

Aika: 2023-07-06 Osumat: 8

Keskitehoisessa F9-pussisuodattimessa käytetty suodatinmateriaali on sähköstaattista materiaalia. Verrattuna perinteisiin suodatinmateriaaleihin, sillä on parempi suodatusvaikutus, vahva hengittävyys, vältetään pölyn lentämistä ja se voi säästää suodatinnäytön vaihtokertoja, vähentää käyttökustannuksia. Pussisuodattimen ainutlaatuisten rakenteellisten ominaisuuksien ansiosta sen ilmatilavuus on suuri. Kuinka laskea keskitehoisen pussisuodattimen ilmamäärä ja suodatusalue?

Keskitehoisen pussisuodattimen F9 suodatusalueen laskentakaava on seuraava:

Ilmamäärä (m3/h) = leveys * korkeus * 2.5 M/s (tuulen nopeus) * 3600 sekuntia (1 tunti)

Pussityyppisen keskitehoisen suodattimen suodatusalue riippuu suodatinpussien lukumäärästä ja suodatinpussien pituudesta, esimerkiksi: 592 * 592 * 20 * 600-6P-F7, ulkokehyksen koko on 592 * 592 * 20 mm, 600 pussin pituus ja hyötysuhde on F7. Leveys on yleensä 670 mm ja suodatusalueeksi lasketaan 0.8 neliömetriä. Kuuden suodatinpussin kokonaissuodatusala on 6 neliömetriä.

Keskitehoisen pussisuodattimen ilmatilavuuden laskentakaava on seuraava:

Pituus * leveys * tuulen nopeus * 60 = kuutiometriä minuutissa.

Nimellisilmamäärä on laskettava tuulen nopeuden perusteella. Normaali keskusilmastoinnin syöttöjärjestelmä on asetettu tuulen nopeudeksi 2.5 m/s, joten voimme laskea pussityyppisen keskitehoisen suodattimen ilmamäärän.