kaikki kategoriat

teollisuus Uutiset

Etusivu> News & Blogi > teollisuus Uutiset

Johdatus galvanoinnin erikoissuodatinpussiin

Aika: 2023-06-30 Osumat: 6

Johdatus galvanoinnin erikoissuodatinpussiin

Galvanointiin tarkoitettu suodatinpussi on erityinen galvanointiteollisuudessa käytetty suodatuslaite, jota käytetään pääasiassa galvanointiprosessin aikana syntyneiden suspendoituneiden hiukkasten ja kiinteiden epäpuhtauksien poistamiseen, mikä varmistaa galvanointiliuoksen laadun ja prosessin tehokkuuden. Seuraavassa on joitain galvanoimiseen tarkoitettujen suodatinpussien ominaisuuksia ja etuja:

Vahva korroosionkestävyys: Galvanointiprosessissa käytetään usein erittäin syövyttäviä kemikaaleja ja liuoksia. Galvanointisuodatinpussit on yleensä valmistettu hapon, alkalin ja korroosionkestävistä materiaaleista, jotka voivat toimia vakaasti ankarissa ympäristöissä pitkään.

Korkea suodatustarkkuus: Sähköpinnoitusprosessi vaatii nesteen korkeaa puhtautta, ja galvanoimalla varustetulla suodatinpussilla on hieno suodatustarkkuus, joka voi tehokkaasti poistaa pienet suspendoituneet hiukkaset ja kiinteät epäpuhtaudet.

Korkean lämpötilan kestävyys: Galvanointiprosessiin liittyy usein korkeita lämpötiloja, ja galvanointiin tarkoitetulla suodatinpussilla on korkea lämpötilankestävyys, mikä voi ylläpitää vakaan suodatusvaikutuksen korkeissa lämpötiloissa.

Hyvä suodatuksen virtausnopeus: Galvanointiin tarkoitetun suodatinpussin suunnittelu on kohtuullinen, ja siinä on suuri suodatusalue ja virtaus, joka voi täyttää galvanoivan liuoksen käsittelyn korkeat virtausnopeusvaatimukset.

Kätevä vaihto ja huolto: Galvanointiin tarkoitetuissa suodatinpusseissa käytetään yleensä avointa rakennetta tai ylhäältä purkamismenetelmää, joka on kätevä vaihtamiseen ja huoltoon, mikä vähentää seisokkeja ja työvoimakustannuksia.

Galvanointiin tarkoitetut suodatinpussit voidaan räätälöidä tiettyjen galvanointiratkaisujen ominaisuuksien, prosessivaatimusten ja laitespesifikaatioiden mukaan vastaamaan galvanointiteollisuuden erityistarpeita. Sopivan galvanoimiseen tarkoitetun suodatinpussin valitseminen voi parantaa galvanointiliuoksen puhdistusvaikutusta, pidentää laitteiden käyttöikää ja parantaa galvanointituotteiden laatua.