kaikki kategoriat

Suodatin sukka

Etusivu> Tuotteet > Nestesuodatus > Suodatin sukka

20180117091635_552
20220907180019_389
20220907180339_107
20220907180529_972
20220907180633_470
#1 #2 #3 #4 #5 Nestemäinen polypropeeni-PP-suodatinpussi jäteveden kemiallisille keraamisille farmaseuttisille tuotteille
#1 #2 #3 #4 #5 Nestemäinen polypropeeni-PP-suodatinpussi jäteveden kemiallisille keraamisille farmaseuttisille tuotteille
#1 #2 #3 #4 #5 Nestemäinen polypropeeni-PP-suodatinpussi jäteveden kemiallisille keraamisille farmaseuttisille tuotteille
#1 #2 #3 #4 #5 Nestemäinen polypropeeni-PP-suodatinpussi jäteveden kemiallisille keraamisille farmaseuttisille tuotteille
#1 #2 #3 #4 #5 Nestemäinen polypropeeni-PP-suodatinpussi jäteveden kemiallisille keraamisille farmaseuttisille tuotteille

#1 #2 #3 #4 #5 Nestemäinen polypropeeni-PP-suodatinpussi jäteveden kemiallisille keraamisille farmaseuttisille tuotteille


Kuvaus

Monofilament NMO -nailonsuodatinpussin/-suodatinsukan kaupalliset perusehdot

Lähtöpaikkakunta Shanghai, Kiina
Tuotenimi SFFILTECH
Certification FDA, ISO
Tuote-esine FDA elintarvikelaatuinen Monofilament NMO nylon suodatinpussi/suodatinsukka ruoan esisuodatukseen
Minimitilausmäärä 100 kpl, näyte 1 kpl
Hinta Ota yhteyttä saadaksesi tarkan tarjouksen
pakkaus Details Sisäpakkaus on muovipusseissa
Ulkopakkaus on pahvikotelossa
Suuri määrä voi myös tukea mukautettua pakkausta
Toimitusaika 10-30 päivää. Tietyn tilausmäärän mukaan.
Laivaussatama Shanghai, Ningbo, Qingdao, Lianyungang, Guangzhou, Shenzhen tai muut
Maksuehdot 30 % talletus, saldo TT kopiossa B/L. Muista maksutavoista voidaan neuvotella tilausvaatimusten mukaan
Supply Ability: 10000pcs / kk

Nestemäisen polypropeenin pp-suodatinpussin esittely

Tyypin #1 #2 #3 #4 #5 nestemäisiä polypropeenista valmistettuja pp-suodatinpusseja käytetään seuraavilla teollisuudenaloilla;

Jätevedet, kemikaalit, keramiikka ja lääketeollisuus jne.

Polypropeeni-PP-suodatinpussi on valmistettu polypropeenikuitukangaskankaasta. Polypropeenisuodatin käsitellään kuituneulauksella (jaettu lyhytkuituihin, filamentteihin ja monofilamentteihin).

Erityyppiset menettelyvaatimukset voivat tuottaa suodatinkankaita eri tarkkuudella. Sen sisäinen kennorakenne voi suodattaa tehokkaasti hiukkasia ja suspendoituneita epäpuhtauksia nesteliuoksessa. Se on paras valinta korkean happoarvon suodatintuotteille.

PP-suodatinpussi valmistetaan neulaamalla. Kuiturakenne on löysä ja epäpuhtauksien kuljetustila on lisääntynyt. Se kuuluu yhdistetyn sieppausmoodiin. Sen sisäinen hunajakennorakenne poistaa tehokkaasti kiinteät ja pehmeät hiukkaset, kun isompien hiukkasten epäpuhtaudet jäävät loukkuun kuidun pinnalle, kun taas hienot hiukkaset jäävät loukkuun suodatinmateriaalin syvään kerrokseen. Se ei vaurioidu käytön aikana lisääntyvän paineen vuoksi ja sillä on korkea suodatustehokkuus.

Lisäksi tuotteen ulkopinta saa korkean lämpötilan pintalämpökäsittelyn instant singinging -tekniikalla ja kalenterikäsittelyllä, jotta kuitua ei häviäisi tehokkaasti nesteen nopean vaikutuksen seurauksena suodatuksen aikana. Näin varmistetaan, että kuitua ei eroteta ja vältetään perinteisen rullakäsittelyn aiheuttama liiallinen suodattimen reikien tukkeutuminen ja lyhennetään suodatinpussien käyttöikää. Samanaikaisesti paine-ero on pieni eikä vaikuta virtausnopeuteen.

Nestemäisen polypropeenin pp-suodatinpussin syyt

1. PP-suodatinpussi on myrkytön ja mauton, jota voidaan käyttää elintarviketeollisuudessa.

2. Suodatinpussin suodatustarkkuutta parannetaan jatkuvasti, ja sitä voidaan soveltaa monenlaisiin suodatusratkaisuihin. Sillä on erinomainen tarkkuus 0.1-800 mikronia.

3. Se kestää suurempaa työpainetta pienellä painehäviöllä. Näin ollen sillä on alhaiset käyttökustannukset ja ilmeinen energiansäästövaikutus.

4. Suuri suodatuskapasiteetti pienellä tilavuudella ja suurella epäpuhtauskapasiteetilla.

5. Suodatinpussin vaihto on kätevää ja nopeaa ja suodatin on puhdistettava, mikä säästää työtä ja aikaa.

6. Suodatinpussia voidaan käyttää uudelleen puhdistuksen jälkeen kustannusten säästämiseksi.

7. Sitä voidaan käyttää laajasti seuraavilla teollisuudenaloilla:

Kaupunkien jätevedenkäsittely, kuparijauheen talteenotto, kullan talteenotto, kemianteollisuus, öljy, biotekniikka, apteekki, elektroniikka, galvanointi, teollisuusjätevesi, meriveden suolanpoisto, painatus ja värjäys, paperinvalmistus jne.

Rakennetyyppi: lankaompelu ja täyshitsaus

Täysin hitsatut nestesuodatinpussit;

Täysin hitsattu rakenne varmistaa hyötysuhteen ja ohituksen ilman suodatusta

• Täyshitsattu rakenne Sffiltech-suodatinpussin tiivisterenkaalla tarjoaa 100 % ohitusvapaan suodatuksen

• Paineaktivoitu Sffiltech-suodattimen tiivisterengas tarjoaa joustavan ja kemiallisesti kestävän tiivisteen, joka mukautuu mihin tahansa pussisuodattimen koteloon

• Materiaali ei sisällä silikonia eikä kraattereita muodostavia aineita

• Erikoislämpö- ja kiillotuspintakäsittely vähentää merkittävästi kuidun vapautumista

• Vakaat ja joustavat hitsatut saumat, jotka mukautuvat kiinnityskoriin

• Renkaan kahvat tekevät suodatinpussin vaihtamisesta nopeaa ja helppoa

• Sffiltech suosittelee vahvasti asennustyökalun käyttöä, joka helpottaa suodatinpussin työntämistä pussisuodattimen koteloon ja varmistaa suodatinpussin oikean suuntauksen kiinnityskorin sisällä.

Nestemäisen polypropeenin pp-suodatinpussin kilpailuetu

1. Suodatinpussissa oleva PP on myrkytön, mauton, maidonvalkoinen, erittäin kiteinen polymeeri, joka on yksi kevyimmistä muovilajeista tällä hetkellä. Se on erityisen stabiili vettä ja sen veden imeytyminen on vain 0.01 % 14 tunnissa. Molekyylipaino on noin 80000 ~ 150000, hyvä muovattavuus ja hyvä pintakiilto.

2. Suodatinpussin PP-materiaalilla on korkea kiteisyys ja säännöllinen rakenne, joten sillä on erinomaiset mekaaniset ominaisuudet. Sen lujuus, kovuus ja kimmoisuus ovat korkeammat kuin korkeatiheyksisellä PE:llä.

Erinomaisena ominaisuus on taivutusväsymisen kestävyys (7 × 10 ^ 7) avautumis- ja sulkemisajat taitetaan ja taivutetaan ilman vauriojälkiä. Kuivakitkakerroin on samanlainen kuin nailonin, mutta ei niin hyvä kuin nailonin öljyvoitelussa.

3.PP:llä on hyvä lämmönkestävyys ja sen sulamispiste on 164 ~ 170 ℃. Tuote voidaan steriloida yli 100 ℃ lämpötilassa. Se ei muotoile 150 ℃ lämpötilassa ilman ulkoista voimaa.

Haurastumista on -35 ℃ ja tapahtuu alle -35 ℃, mutta lämmönkestävyys ei ole yhtä hyvä kuin PE. Nestemäinen polypropeenista valmistettu pp-suodatinpussi on kuitenkin hyvä lämpötilankestävä.

4. Nestemäisellä polypropeeni-pp-suodatinpussilla on hyvä kemiallinen stabiilisuus. Sen lisäksi, että väkevä rikkihappo ja väkevä typpihappo kuluttavat sitä. Se on suhteellisen stabiili muille kemiallisille reagensseille ja sillä on hyvä korroosionestovaikutus. Pienen molekyylipainon omaavat alifaattiset hiilivedyt ja aromaattiset hiilivedyt voivat kuitenkin pehmentää ja turvottaa PP:tä.

5. Nestemäisen polypropeenin pp-suodatinpussin polypropeenimateriaalilla on erinomainen korkean taajuuden eristyskyky. Koska se tuskin imee vettä, kosteus ei vaikuta sen eristyskykyyn ja sillä on korkea dielektrisyyskerroin.

Miksi valita meidät?

1. Aloitimme viennin vuodesta 2006. Täten meillä on yli 15 vuoden kokemus vientimarkkinoista. Tunnemme hyvin ulkomailla vallitsevat työolosuhteet.

Tehtaamme on perustettu vuonna 1996. Olemme ensimmäisten joukossa suodatusalan ammattilaisia. Näin ollen teknikoillamme on yli 24 vuoden kokemus. Tiedämme laukkutalon toimintakunnon erittäin hyvin ja voimme tarjota sinulle rehellisiä ja aitoja ehdotuksiamme.

Neularei'itetyn linjan ja suodatinpussin valmistusteknikoillamme on yli 24 vuoden kokemus.

Tunnemme myös Kiinan suodatusmarkkinat erittäin hyvin. Tuotteitamme toimitetaan koko Kiinan laukkutalojen ympärille. Joten voimme tarjota sinulle parhaan suodatinpussiratkaisumme. Mikä voi säästää kustannuksia ja saada paremman suodatustoiminnon.

Keskitymme korkealaatuiseen suodatinpussiin vain automaattisella suodatinpussiputkilinjalla. Suodatinpussimme on valmistettu erinomaisesta laadusta.

Testaamme ja tarkastamme materiaalit ja suodatinpussit yksitellen ennen lähetystä korkean teknologian laitteilla.

Meillä on vahva myynnin jälkeinen palvelu sinulle parhaan palvelutiimin kanssa.

Hyväksymme kaikki määrätilaukset tarjotaksemme parempaa palvelua asiakkaillemme.

Säilytämme näytevaraston edellisestä tilauksesta seuraavaa tilausta varten. Joten voit saada tietosi milloin tahansa, kun vierailet meillä seuraavan tilauksen yhteydessä.

3. Alhainen MOQ: tehtaallamme on paljon suodatinhuopaa ja lasikuitua ja muita raaka-aineita, jotta voimme tehdä minkä tahansa määrän tilauksen sinulle.

4. Alhainen hinta: Yritämme parhaamme varmistaaksemme, että hintamme ovat muiden alhaisimmat, jotta voimme tarjota sinulle paremman tarjouksen melkein joka kerta. Olemme ylpeitä voidessamme auttaa sinua säästämään rahaa tuotteista.

5. Hyvä laatu ja sertifiointi;

.Läpisimme FDA, MSDS Fabric testiraportin

.Noudatamme ISO9001 tuotantostandardeja jne.

.500 mikronin suodatinpussin tehdastiedot

.500 mikronin suodatinpussin yläosan ompeluyksityiskohta

.Tarkastamme jokaisen 500 mikronin suodatinpussin ennen lähettämistä

.Suuri määrä tukee myös mukautettuja pakkauksia

Pakkausalue

HS-koodi: 59119000 suodatinpussiin

1. Muovikalvot sisällä ja iso laatikko ulkopuolella

2. Joskus lavoja

3. Valmistamme paketin asiakkaan vaatimusten mukaan.

4. Varmistamme, että pakettimme ovat hyvin suojattuja ja tavarat on suojattu asianmukaisesti.

5. Yleensä viemme tavaramme meritse. Mutta jos pieniä tilauksia, voimme myös valita seuraavat lähetystavat;

Lentokone

Ali ilmaista

FedEx

UPS

DHL jne.

6. Voimme tarjota OEM-etiketin kudotussa pussissa, jos määrä on suuri

7. Meillä on oma huolitsija, mutta jos sinulla on oma huolitsija, joka lähettää polyesteripölysuodatinpussit, voit valita sinulle sopivamman.

Usein kysytyt kysymykset tyypin #1 #2 #3 #4 #5 nestemäisestä polypropeenista pp suodatinpussista

1. K: Oletko kauppayhtiö vai valmistaja?

V: Olemme kaikenlaisten suodatinpussien, suodatinkankaiden ja suodatinkoteloiden ammattimainen valmistaja. Tarjoamme täydet suodatusratkaisut 16 vuoden kokemuksella alalta.

2. K: Voinko saada näytteitä?

V: Kyllä, tietysti. Näytekustannukset voidaan palauttaa, jos teet muodollisia tilauksia tulevaisuudessa.

3. K: Voitko tehdä räätälöityjä tuotteita?

V: Kyllä, tietysti. Jos voit toimittaa meille yksityiskohtaiset tiedot tai piirustukset. Missiomme on toteuttaa asiakkaamme tuoteidea ja tarjota asiakkaalle tyytyväisiä ratkaisuja.

4. K: Voinko käyttää omaa suunniteltua pakettiamme?

V: Kyllä, kokoa, väriä, logoa ja pakkaustyyliä voidaan mukauttaa.

5. K: Mikä on MOQ?

V: Normaalisti 100 kpl / tuote. Kaikki kokeilutilaukset, jotka ovat pienempiä kuin MOQ, ovat erittäin tervetulleita. Jos sinulla on kokeilutilaus, ota rohkeasti yhteyttä, jotta voimme antaa sinulle toimitussuosituksia kulujen säästämiseksi tarvitsemasi määrän perusteella.

6. K: Olen pienyrityksen omistaja, voinko ostaa sinulta?

V: Kyllä, olet lämpimästi tervetullut. Tavoitteemme on kasvaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluaisimme kasvaa kanssasi yhdessä.

7. K: Mikä on yleinen toimitusaikasi?

V: Normaalisti 3-7 työpäivää valmiiden näytteiden osalta ja 10-30 päivää irtotavaratuotannossa.

8. K: Kuinka minun pitäisi maksaa sinulle?

V: Suosittelemme vahvasti Trade Assurancea verkkoalustoilla. Palvelu T / T, L / C, Western Union, Money Gram jne ovat hyväksyttäviä.

9. K: Mikä sertifikaatti sinulla on?

V: Tehtaamme on ISO-sertifioitu. Meillä on CE-, FDA- ja muut sertifikaatit valmistamillemme tuotteille.

10: K: Kuinka minun pitäisi tehdä tilaus?

V: Napsauta ystävällisesti "ota yhteyttä" ja lähetä sähköposti. Sitten myyntiedustajamme suosittelee sinulle sopivia tuotteita valintaasi ja antaa arvokkaita ehdotuksia valintaasi.

Tuotteen käsittely

tekniset tiedot

Nestemäinen polypropeeni pp suodatinpussin koko

Koko Maxflow Suodata alue tilavuus Halkaisija Pituus
(M³ / h) (㎡) (L) (Tuumaa) (Tuumaa)
#01 20 0.25 8.00 7 17
#02 40 0.50 17.00 7 32
#03 6 0.09 1.30 4 9
#04 12 0.16 2.50 4 15
#05 18 0.20 3.80 6 22

Nestemäinen polypropeeni pp suodatinpussirakenne

Tuote-esine #1 #2 #3 #4 #5 nestemäinen polypropyleeni pp suodatinpussi jäteveden kemiallisiin keraamisiin lääkkeisiin
Suodatinmassat polypropeeni
Suurin käyttölämpötila Polypropeeni: 200-220°F (93-104°C)
Suhteellinen suodatustarkkuus 0.5、1、3、5、10、25、50、80、100、200 (μm)
Kaulus rengas Polypropeenirengas
Polyesterisormus
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rengas
Shape Pyöreä, V-tyyppi, sektori, neliö

Nestemäisen polypropeenin pp-suodatinpussin kemiallinen suorituskyky

Suodatinmassat Mikroorganismi vesi Orgaaninen liuotin Alifaattiset Aromaattinen Heikko alkali Vahva alkali Heikko happo
PP
Hakemus

Sitä käytetään laajalti seuraavilla teollisuudenaloilla;

.Petrokemian

.Autojen valmistus

.Maali, pinnoite, liima

.Elektroniset jne.

.Elektroninen tekniikka

.Metallinkäsittely

.Vedenkäsittely

.Ruoka ja juoma jne.

. Erilaisten keski- ja matalaviskositeettisten nesteiden teollisuudessa on erinomaiset suodatusvaikutukset erityyppisille epäpuhtauksille.

Lataa
    TUTKIMUS