kaikki kategoriat

Automaattinen itsepuhdistuva suodatinkotelo

Etusivu> Tuotteet > Nestesuodatus > Automaattinen itsepuhdistuva suodatinkotelo

4.1backwashing_automatic_filter_housing_system_bcmseries-21
4.2
4.3
4.4
Backwashing automaattinen suodatinkotelojärjestelmä Bcm-sarja
Backwashing automaattinen suodatinkotelojärjestelmä Bcm-sarja
Backwashing automaattinen suodatinkotelojärjestelmä Bcm-sarja
Backwashing automaattinen suodatinkotelojärjestelmä Bcm-sarja

Backwashing automaattinen suodatinkotelojärjestelmä Bcm-sarja


Kuvaus

Täysautomaattinen takapesusuodatinkotelo BCM-sarja”

BCM:n täysautomaattinen takapesusuodattimen kotelo soveltuu suuren virtauksen, suuren nopeuden ja alhaisen viskositeetin nestehiukkasten epäpuhtauksien suodattamiseen.

BCM täysautomaattinen takapesusuodattimen kotelo on mekaaninen ja sähköinen tuote, jolla on seuraavat edut;

.kohtuullinen suunnittelu

.korkea suodatustehokkuus

.alhaiset käyttökustannukset

.jatkuva suodatus takapesuprosessissa jne

Sitä käytetään laajalti metallurgiassa, kemianteollisuudessa, sähkövoimassa, öljykentän ruiskutusvedessä, painolastivedessä, ympäristöystävällisessä vedenkäsittelyssä jne.

BCM: n täydellisen automaattisen takaisinpesu-suodattimen kotelon toimintaperiaate

Suodatettu neste virtaa sisääntuloaukosta suodatinkoteloon, sitten kiinnityslevyn läpi suodatinkoteloon, neste virtaa suodatinelementistä sisällä ulos. Sen jälkeen se virtaa ulos suodatinastian ulostuloaukosta. Takahuuhtelusuodattimesta syntyneet epäpuhtaudet valuvat pois viemäriputkesta.

Takahuuhtelusuodattimen edut

1. Suodatinlaitteistossa on patentoidun tekniikan sisäinen mekaaninen rakenne, joka varmistaa todellisen vastahuuhtelutoiminnon, joka voi poistaa suodatinnäytön loukkuun jääneet epäpuhtaudet kokonaan ilman kuolleita kulmia ja vuonvaimennusta, mikä tarjoaa paremman suodattimen tehokkuuden ja pitkän käyttöiän.

2. Suodatinlaitteet on valmistettu 304-, 316L 2205-, MONEL- ja muista kiilamaisista suodatinsiivilöistä. Joilla on korkea lujuus, korkea tarkkuus, korroosionkestävyys ja korkein 25 mikronin suodatustarkkuus.

3. Suodatuslaitteisto pystyy varmistamaan automaattisen selän pesun omilla haku- ja vastaustoimintoillaan ja selviytymään epävakaista vedenlaadun vaihteluista ilman manuaalista puuttumista.

4. Suodatuslaitteiston ohjausjärjestelmä on herkkä ja toimii tarkasti. Vastahuuhtelupaine-eron ja ajan asetusarvot voidaan säätää joustavasti eri vesilähteiden ja suodatustarkkuuden mukaan.

5. Suodatinlaitteiden takaisinpesun aikana jokainen suodatinsiiviläryhmä on pestävä vuorotellen. Varmistaaksesi, että suodatinsiivilä puhdistetaan turvallisesti ja tehokkaasti vaikuttamatta muihin suodattimiin, ja jatka suodatusta.

6. Suodatuslaitteistossa on pneumaattinen puhallusventtiili, joten takapesuaika on lyhyt. Takapesuveden kulutus on vähäistä ja ympäristö on taloudellinen.

7. Suodatinlaitteistolla on kompakti ja kohtuullinen rakenne, pieni lattiapinta-ala, joustava ja kätevä asennus ja liikkuvuus.

8. Suodatinlaitteistossa on vähän herkkiä osia. Ne eivät ole kulutustavaroita ja niillä on alhaiset käyttö- ja ylläpitokustannukset. Niillä on yksinkertainen käyttö ja hallinta.

9. Suodatuslaitteiston toimintatila näkyy kosketusnäytöllä tai digitaalisella näytöllä, ja paine-eron ja aika-asetukset ovat käteviä ja intuitiivisia. .

Kuinka se toimii?

Kun nestettä virtaa suodatinelementin läpi. Kiinteät hiukkaset jäävät loukkuun suodatinelementin sisäpuolelle. Epäpuhtauksien lisääntyessä suodattimen saastuneen puolen ja puhtaan puolen välinen paine-ero kasvaa vähitellen. Kun paine-ero saavuttaa asetetun arvon, paine-eromittari lähettää viestin ja suodatinkotelo käynnistää automaattisen takaisinpesuprosessin.

Selän pesuprosessi:

1. Vaihteistomoottori pyörittää pesuvartta tunkin akselilla, pesuvarren kiertokulmaa ohjataan valosähköisellä asentokytkimellä, joka saa sen kohdakkain puhdistetun suodattimen kanssa.

2. Tyhjennysventtiili avataan niin, että ulkopuolisen suodatinelementin (puhdas puoli) ja epäpuhtauksien poiston välille muodostuu paine-ero.

3. Paine-eron vaikutuksesta puhtaan puolen neste virtaa puhdistetusta suodattimesta ulkoa sisälle suorittamaan takaisinpesuprosessin, suodatinverkon sisäpuolelle kertyneet epäpuhtaudet huuhtoutuvat pois ja virtaavat ulos suodattimen läpi. jäteveden poistoaukko.

4. Kunkin suodatinelementin takapesuaika on asetettu, joten kun takapesuaika saavutetaan, saasteiden poistoventtiili on lähellä ja tämä suodatinelementin takapesuprosessi on ohi, jolloin vaihdemoottori ajaa pesuvarren käännä uudelleen suorittamalla takaisinpesun seuraavaan suodatinsarjaan, viemäriventtiili avautuu jälleen ja niin edelleen suorittaa takaisinpesuprosessi jokaiseen verkkoon.

5. Kun kaikki suodattimen puhdistus on suoritettu, pesuvarsi palaa alkuperäiseen asentoonsa valosähkökytkimen ohjaamana, mikä tarkoittaa, että takapesujakso on päättynyt.

6. Koska takahuuhtelu tapahtuu vuorotellen suodatinsarjalle, suodatin voi prosessin aikana ylläpitää jatkuvaa nestesuodatustilaa.

Aseta takaisinpesu:

1. Paine-eron asetus: suodattimessa on paine-eromittari, jota käytetään suodattimen paine-eron asettamiseen.

2. Aika-asetus: ohjauslaatikossa on ajan asetuslaite, jota voidaan käyttää pesuprosessin lyhentämiseen käyttäjän vaatimusten mukaisesti. Paine-eron asetus ja ajan asetus ovat automaattinen takaisinpesun konfigurointiprosessi, kaksi asetusta ovat olemassa samanaikaisesti, kun taas paineen asetus on edeltävä.

3. Manuaalinen käynnistys: Paine-eron asetuksen ja ajan säädön lisäksi automaattinen takaisinpesuprosessi. Prosessin manuaaliseen käynnistämiseen on myös TEST-avain, jota käytetään virheenkorjaukseen ja ylläpitoon.

4. Suodatinlaitteiden ohjausjärjestelmä on herkkä, tarkka toiminta, ja se voi joustavasti säätää takaisinpesun paine-eroa ja aika-asetusarvoa veden ja suodattimen erilaisen tarkkuuden perusteella.

5.Taustapesuprosessin aikana jokainen suodatinastia johdetaan vuorotellen takapesua; joka varmistaa suodattimen suojauksen, tehokkaan puhdistuksen, kun taas muut suodattimet eivät vaikuta niihin ja jatkavat suodatusta.

6.Suodatuslaitteissa on vähemmän haavoittuvia osia, ei kulutusmateriaalia, alhaiset käyttö- ja ylläpitokustannukset sekä helppo käyttö ja hallinta.

7.Suodatinlaite on suunniteltu kompakti ja kohtuullinen, pienikokoinen, joustava ja kätevä asentaa ja liikuttaa.

8.Suodatuslaitteissa käytetään pneumaattista tyhjennysventtiiliä, jolla on lyhyt takaisinpesu, vähemmän vedenkulutusta, ympäristönsuojelua ja taloudellisuutta.

9.Suodatuslaitteiden toimintatila näytetään kosketusnäytöllä, ja paine-ero- ja aika-asetukset ovat käteviä tarkastella.

tekniset tiedot
Suodattimen päämalli BCM400 BCM500 BCM600 BCM800 BCM1000 BCM1200
Suodatusala (m2) 1.56 2.64 4.05 5.91 10.45 15.72
Suodatinosien lukumäärä 10 18 26 33 49 64
Tilavuus (L) 130 200 296 610 895 1695
Tulo- ja ulostuloaukon koko DN150 DH200 DH250 DH350 DH400 DH500
Viemäriputken koko DN40 DN65 DN65 DN80 DN80 DN80
Soveltuva neste Suuri virtaus, suuri nopeus, matala viskositeetti (100 mPas) epäpuhtausmassa < 1000 ppm)
Suodatustarkkuus 50-2000μm
Standardipaineluokitus 1.0 MPa korkeampi voidaan mukauttaa
Suunniteltu lämpötila 0-200C (riippuen tiivisteistä)
Paine-eron puhdistus 50-100 KPa (määräytyy nesteen viskositeetin mukaan)
Paine-erolaite Paine-erokytkin/painelähetin/paine-erolähetin
Tulo- ja ulostuloliitäntöjen standardi Laippa. HG20592-2009 (vakiomalli) HG20615-2009 (yhteensopiva ANSI B16.5:n kanssa): ON11851 pyöreä kierreliitos
Suodatinelementtisarja MS
Kuoren kostutettu materiaali 304 / 316L / CS
Takaisinhuuhtelun pyörivän varren materiaali 304 / 316L
Kuoren tiivistemateriaali NBR/EPDM/VITON/silikonikumi/FEP-pinnoitettu silikonikumi
Suodatinelementtien tiivistysmateriaaliprikaati NBR/EPDM/VITON/silikonikumi/FEP-pinnoitettu silikonikumi
Männänvarren tiivistemateriaali NBR/PU/VITON
Puhallus- ja kuonanpoistoventtiili Täysreikäinen pneumaattinen palloventtiili Yksitoiminen tai kaksitoiminen 304/316
Sähkötoimituksen vaatimukset 220V AC 0.4-0.6 MPa puhdas kuiva paineilma ohjausjärjestelmään
Hakemus

Meriveden suolanpoisto, kiertävä jäähdytysvesi ja öljykenttien uudelleenruiskutusvesi, painolastivesi laivaan, kattilan uudelleenkäyttövesi, ultrasuodatus, vastaosmoosisuodatus, ioninvaihtoesikäsittely, paperisuutinsuodatin. 4. Suodatinlaitteiden ohjausjärjestelmä on herkkä, tarkka toimintaa, ja voi joustavasti säätää paine-eroa ja takaisinpesun aika-asetusarvoa veden ja suodattimen erilaisen tarkkuuden perusteella.

TUTKIMUS