kaikki kategoriat

Agentti

Etusivu> Liity meihin > Agentti

Mitä palveluita voimme tarjota

Nyt Sffiltechillä on runsaasti teknistä voimaa, täydellinen käsittelyjärjestelmä ja vakaa myynnin jälkeinen palvelu. Oppimalla kotimaisesta ja ulkomaisesta edistyksellisestä tekniikasta, yhdistämme markkinoiden kysyntään ja tuomme etujemme kehittämään uusia suodatinpusseja, kuten tähtisuodatinpusseja, tähtisuodatinhäkkejä, erikoisvalmisteisia suodatinpusseja ja niin edelleen jatkuvasti. Näitä käytetään laajasti kaikenlaisissa laukkuissa, kuten sementtiteollisuudessa. Soveltuu kaivos-, kalkkikiven-, sementti-, rauta- ja terästeollisuudelle, alumiinioksidin toimitukseen, elektrolyyttisen alumiinin, värimetallien tuotantoon, puunjalostukseen, elintarvikkeiden jalostukseen ja apteekkiteollisuuteen. vähähapetuskaasu kivihiilellä toimivasta kattilasta, jätteenpoltto, metallisulatus ja kemianteollisuus, asfaltti, värimetallien tuotanto, keramiikka-, lasiteollisuus, Kilin sementtitehtaissa ja masuuni terästehtaalla, syövyttävä kaasu, kuten kemikaalit, metalli sulatus, jätteenpoltto, teollisuus, sementtiuuni ja kivihiilikattilat, korkea syövyttävä kaasu ja korkea lämpötila, kuten kemianteollisuus, hiilellä toimiva kattila, jätteenpolttoala ja ei-rautametallituotanto. Tervetuloa lämpimästi vanhaan asiakkaaseen rehellisesti ja vilpittömästi , jonka tarkoituksena on tutkia uusia markkinoita laadun vahvuutena.

Globaali markkinat

Shanghai sffiltech co., Ltd. (Shanghai filterbag factory co., Ltd.) Oli ollut tällä suodatinpussikentällä yli 10 vuotta. Yli 20 vuoden tehdaskokemuksella ja vientikokemuksella olemme aina paras valinta ulkomaalaisten hankinnalle näinä vuosina. SFFiltechistä tulee myös kuuluisa tuotemerkki Internetissä.

Sffiltech osallistuu Filtechiin vuodesta 2006 nykypäivään ja muihin siihen liittyviin suodatusnäyttelyihin, yritämme parhaiten tarjota korkealaatuisia suodatinpusseja, suodatinkoreita ja niihin liittyviä suodattimia kaikille pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme.

Voit saada kaikki vientitiedot vientiä mukautetuista tiedoistamme, joissa on yli 20 sivua vientiluetteloa, viedä yli 50 maahan ja sinulla on melkein tilauksia joka päivä, jopa 8 tilausta yhdessä päivässä, Sffiltech on tulossa suosituksi ulkomaalaisissa.

Tavoitteenamme on auttaa kaikkia ulkomaalaisia ​​löytämään oikeat suodattimet Kiinassa ja 100-prosenttinen vastuu jokaisesta tilauksesta yhteistyössä toimineille asiakkaillemme.

Olkaamme yhdessä maailman paremman ympäristön puolesta. Tulevaisuuden tulevaisuus on parempi.

Yli 50 vientimaata ja -aluetta

Tuotteita on toimitettu yli 50 maahan ja alueelle ympäri maailmaa

Tee yhteistyötä kanssamme
Liity meihin